Medilaserklinik Norrköping

Norrköping Åby Laserbehandling Laserklinik Hälsporre Hälseneinflammation Whiplash Ishias Artros Knäartros Fingerartros Ländryggsmärta Tennisarmbåge Golfarmbåge Nackspärr Idrottskada Nageltrång Musarm Fybromyalgi Löparknä Reumatism Reumatiska problem Psoriasis Snarkning Snarkreducering Snarkbehandling med laser Vårtor Karpaltunnelsyndrom Tatueringsborttagning Ta bort tatuering borttagning av tatuering Nagelsvamp Laser mot nagelsvamp Borttagning av läpplinje Borttagning av ögonbryn Liktonar Artros Hallux Valgus Sår Eksem Bihåleinflammation Muskersmärta Akne Herpes Fettknöll Senknuta Rosasia Bältros Skoinlägg Benbrott Laserterapi Åby Norrköping.

            Laserterapi

Tatueringsborttagning

        Medicinsk fotvård

 Snarkreducering

Tallvägen 4, Åby
Telefon: 0730756076

Nyheter:

LASERBEHANDLING MOT NAGELSVAMP 

Öppettider:

Måndag: 9:00-20:30 
Tisdag: 9:00-19:30 
Onsdag: 9:00-19:30
Torsdag: 9:00-18:00
Fr,lör,sön-stängt 


Koppning


Att koppa kroppen vid olika former av besvär eller smärtor är en gammal tradition som kommit tillbaka. Koppning kan ges lokalt eller som massage, bl.a. musarm, tennisarm och muskelknutor behandlas framgångsrikt. Koppningsmassage är en kombination av Svensk massage och 5000-årig koppningsterapi. Denna metod är skön och effektiv!

Koppningen av bindväven ger en kraftfull cirkulationsökning och utrensning av slaggprodukter, syftet är att få igång en cirkulation i bindväven där fettceller och slaggprodukter finns. Metoden är mycket bra vid behandling av celluliter.

Koppningsmassage i ansikte ger finare lyster till din hud, stramar upp huden och är ett kraftfullt vapen i kampen mot rynkorna. Det är enormt skönt och livgivande för huden, behandligen ger fantastiska resultat!

Koppning är en slags lymfdränage som för bort slaggprodukter som vi får av gifter som avgaser, besprutad mat, miljöförstöring, rökning, osv. Lymfdränagen sätter igång kroppen att själv transportera kroppens slaggproduktet till lymfkörtlarna. 

Man hjälper kroppen att hjälpa sig själv genom att lösa upp blockeringar i kroppens energibanor. Blockeringar som leder till en mängd olika obalanser som:
* spänningar
* celluliter
* vätskefyllnad 
* fettdepåer
* slapp och livlös hy
* trötthet och minskad energi. 


Cellulitbehandling


- reducerar celluliter
- ökar fettförbränningen
- gör huden mjukare och slätare
- skalar av döda hudceller och gör huden smidigare och fastare
- förbättrar lymfdränaget

Vad är Cellulit?

Celluliter är vanligast hos kvinnor och är delvis genetiskt och delvis hormonellt betingat. Med celluliter menas de gropar som syns i huden och som även kallas apelsinhud. 

Bindväven runt fettcellerna blir fibrosisk och stel samt tappar sin elasticitet med åren. Eftersom cirkulationen minskar i de områden som ligger ytterst, försvåras ämnesomsättningen i dessa områden. Metaboliska slaggprodukter ansamlas och resulterar i bindvävsförtätning samt vattenansamling kring fettcellerna.

Koppningen ger förbättrad cirkulation, minskar celluliterna, minskar svullnaden och ger bättre och slätare kroppskontur. Koppning påverkar bindväven och underhudsfettet, på detta sätt öppnas blod – och lymfkärl upp i huden och underhudsfettet. Cirkulationen kommer igång rejält och på så sätt minskar eventuellt vätskeansamlingar som kan finnas där. Slaggprodukter och gift dräneras ut och försvinner.

Behandlingen påverkar också fettcellerna att komma i lipolys, vilket betyder att dessa släpper ifrån sig lagrad energi. På detta sätt minskas fettcellerna i omfång och fettdepåerna krymper. Detta främjar en fortsatt bättre cirkulation och ett långvarigt resultat.

Collagen och ellastin i huden påverkas också positivt. Koppningen är därför mycket effektiv, behandlingen skulpterar din kropp och ger ett synbart resultat såsom förbättrad hudstuktur och en uppstramning av huden. Dessutom är det en mycket skön och avkopplande behandling. 


Behandlingar


Cellulitbehandling, 25 min - 440:-

Koppningsmassage, rygg och axlar, 30 min - 440:-